10 Οφέλη του Βιολειτουργικού Καφέ για Υγεία, Ευεξία, Ομορφιά

Scroll down

Τι Είναι τα Βιολειτουργικά Ροφήματα;

Είναι ροφήματα της καθημερινότητας, καφές, τσάι, νερό, κ.ά., που πέραν της φυσικής διατροφικής τους αξίας, περιέχουν πρόσθετα ωφέλιμα φυσικά συστατικά που δυναμώνουν τον οργανισμό, δρουν προληπτικά, μειώνοντας την πιθανότητα εμφάνισης παθήσεων, αλλά και ήπια θεραπευτικά σε κάποιες περιπτώσεις. Προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια στις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής μας, εφόσον γίνουν μέρος της καθημερινότητάς μας, συστηματικά.

10 Οφέλη του Βιολειτουργικού Καφέ για Υγεία, Ευεξία, Ομορφιά

1. ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Με τη προσθήκη φυσικών συστατικών αυξάνεται η περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες οι οποίες καταστρέφουν τις ελεύθερες ρίζες γνωστές για τις μόνιμες βλάβες που προκαλούν στην υγεία. Παράλληλα, μειώνεται η πιθανότητα θανάτου από μερικές από τις κυριότερες αιτίες που τον προκαλούν: στεφανιαία νόσος, εγκεφαλικό, διαβήτης, νεφρική ανεπάρκεια.

2. ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΔΟΣΗ

Η καφεΐνη διεγείρει το νευρικό σύστημα και αυξάνει τα επίπεδα αδρεναλίνης στο αίμα με αποτέλεσμα να αντέχεις περισσότερο στην έντονη σωματική δραστηριότητα. Υπάρχουν αρκετά βότανα που αυξάνουν τα επίπεδα ενέργεια στον οργανισμό που προστιθέμενα στον καφέ δρουν συνεργιστικά με την καφεΐνη.

3. ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΕΞΙΑ ΣΟΥ

Εάν ανησυχείς για την εμφάνιση κατάθλιψης, τότε ο καφές μπορεί να είναι η καλύτερη άμυνά σου. Η ευεξία που προσφέρει ο καφές οφείλεται στο ότι βοηθά τον εγκέφαλό να παράγει περισσότερη σεροτονίνη και ντοπαμίνη. H προσθήκη στον καφέ φυτικών συστατικών όπως το CBD προσθέτει χαλαρωτική και ηρεμιστική δράση.

4. ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΙΛΑ

Η καφεΐνη αυξάνει τον μεταβολισμό αλλά και ειδικότερα τον μεταβολισμό των λιπαρών οξέων. Με την προσθήκη συστατικών φυτικής προέλευσης όπως ο κουρκουμάς πετυχαίνουμε όχι μόνο ακόμα μεγαλύτερη αύξηση του μεταβολισμού αλλά και διάλυση του λίπους και παρεμπόδιση παραγωγής νέου.

5. ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΟΥ

Ο καφές μειώνει τον κίνδυνο Alzheimer’s και Parkinson’s. Ασκεί ισχυρή προστατευτική δράση στα εγκεφαλικά κύτταρα από εκφυλιστικά νοσήματα της μεγάλης ηλικίας, όπως είναι η άνοια τύπου Alzheimer’s και η νόσος του Parkinson’s. Ορισμένα φυτικά συστατικά όπως το Ginkgo biloba προστιθέμενα στον καφέ ενισχύουν τη μνήμη.

6. ΣΕ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ

Ο καφές βελτιώνει τη φυσική ομορφιά με τρείς δράσεις: απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και μειώνει τις φλεγμονές. Με την προσθήκη φυσικού κολλαγόνου η δράση του αυξάνεται κατακόρυφα μειώνοντας τις ρυτίδες και αυξάνοντας την ελαστικότητα του δέρματος.

7. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ

Βότανα με αποδεδειγμένη δράση στη μείωση εμφάνισης καρκίνου του προστάτη δρουν συνεργιστικά με τη ίδια δράση του καφέ και μειώνεται δραστικά αυτός ο κίνδυνος. Ομοίως, φυτικά συστατικά όπως η κουρκουμίνη του κουρκουμά σε συνδυασμό με ουσίες του καφέ μειώνουν τον κίνδυνο καρκίνου του ενδομητρίου.

8. ΜΕΤΑΒΟΛΙΖΕΙΣ ΤΑ ΣΑΚΧΑΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Ορισμένα βότανα ή ακόμα και η απλή κανέλα δρουν συνεργιστικά με ουσίες του καφέ και παρέχουν προστασία από την εμφάνιση διαβήτη τύπου 2. Η πιθανότητα εμφάνισης διαβήτη 2 μειώνεται κατά 23% έως 67%. Κάθε επιπλέον κούπα καφέ ημερησίως μειώνει τον κίνδυνο διαβήτη 2 κατά 7%.

9. ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες ο καφές με την προσθήκη ορισμένων βοτάνων προστατεύει από τον καρκίνο του ήπατος και των νεφρών. Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι με την κατανάλωση βιολειτουργικού καφέ αυξάνονται οι πιθανότητες για τα επίπεδα των ηπατικών ενζύμων να ευρίσκονται εντός των ορίων.

10. ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Ορισμένα βότανα προστιθέμενα στον καφέ αυξάνουν δραστικά τη μείωση της χοληστερόλης με αποτέλεσμα να μειώνεται ο κίνδυνος εμφάνισης καρδιαγγειακών προβλημάτων. Αυτό επιτυγχάνεται με τη μείωση της LDL χοληστερόλης (της «κακής χοληστερόλης») και τη μείωση της αρτηριακής πίεσης.

Ο Βιολειτουργικός καφές iNCAFE

Έφτασε στην ελληνική αγορά ο μοναδικός καφές iNCAFE για να καλύψει κάθε ανάγκη σου! Τα χαρακτηριστικά του;

 • Πρώτος στην Ελλάδα

  Είναι ο πρώτος βιολειτουργικός καφές στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

 • Υπέροχη Γεύση

  Έχει υπέροχη γεύση γιατί παράγεται από επιλεγμένες ποικιλίες Arabica και Robusta.

 • Αποτελεσματικός

  Έχει υψηλή αποτελεσματικότητα λόγω των επιλεγμένων βιολειτουργικών συστατικών.

 • Υψηλή Τεχνολογία

  Παρασκευάζεται σε τεχνολογικά προηγμένες εγκαταστάσεις με ήπιες φυσικές επεξεργασίες.

 • Όλα τα είδη

  Διατίθεται σε όλα τα είδη καφέ: ελληνικός, φίλτρου, espresso σε κάψουλες Nespresso.

 • 4 Βιολειτουργικότητες

  Skin, Slim, Focus και Chill για το δέρμα, τον μεταβολισμό τη μνήμη και τη χαλάρωση.

Απόλαυσε τον πρώτο βιολειτουργικό καφέ

Ανακάλυψε έναν μοναδικό καφέ για σένα που κάνει καλό στον οργανισμό σου!

Δες περισσοτερα