Η Εταιρεία μας

Alternate Text

Η INBEVERAGES είναι μια ελληνική εταιρεία που δημιουργήθηκε με όραμα να παράγει προϊόντα που μας κάνουν καλό, με φυσικό τρόπο, εύκολα και αποτελεσματικά. Όπως λέει και το ΙΝ (Intelligent Nutrition) στο όνομά μας, δημιουργούμε Έξυπνα Ροφήματα που φέρνουν τη φύση και τις ωφέλιμες ιδιότητες των παραδοσιακών φαρμακευτικών ελληνικών βοτάνων στην καθημερινότητά μας.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής είναι τόσο απαιτητικός, που συχνά παραμελούμε τον εαυτό μας. Στην INBEVERAGES σκοπός μας είναι να τον φροντίζουμε. Με έναν απλό και απολαυστικό τρόπο, όπως ένα φλιτζάνι τσάι, αναζωογονούμε το σώμα και το πνεύμα μας, κάθε στιγμή. Μέσα από μια μεγάλη συλλογή προϊόντων που μας κάνουν καλό, βοηθάμε τον εαυτό μας να ξαναβρεί την ισορροπία του.

Για την καλή λειτουργία του οργανισμού μας, πρέπει να πίνουμε τουλάχιστον 2 λίτρα υγρά την ημέρα. Τα προϊόντα μας εκτός των ευεργετικών τους δράσεων στην υγεία, ευεξία και ομορφιά, παρέχουν και την απαραίτητη ημερήσια ενυδάτωση.

Τα προϊόντα μας έχουν ως βάση τα ελληνικά παραδοσιακά φαρμακευτικά βότανα με επιστημονικά αποδεδειγμένες ευεργετικές δράσεις. Τα επιλέγουμε και τα διαχειριζόμαστε προσεκτικά με φυσικό τρόπο. Έχουμε δημιουργήσει τη φιλοσοφία της Intelligent Nutrition (Έξυπνη Διατροφή), από το πρώτο ως το τελευταίο στάδιο της παραγωγής μας, συνδυάζοντας επιστημονική γνώση και εξελιγμένη τεχνολογία με παραδόσεις χιλιάδων ετών.

Τα προϊόντα μας αποτελούν μέρος της καθημερινής μας διατροφής. Όπως έλεγε και ο Ιπποκράτης, «φάρμακό σας ας γίνει η τροφή σας και η τροφή σας, ας γίνει φάρμακό σας».

Alternate Text

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Στην INBEVERAGES οι αξίες μας είναι η καινοτομία και η εξέλιξη.

Οι αξίες αυτές, τις οποίες μοιραζόμαστε με τους μετόχους, τους εργαζόμενους, τους προμηθευτές και τους πελάτες μας, αποτελούν τον οδηγό μας σε κάθε στρατηγική μας απόφαση. Συνδυάζοντας γνώση αιώνων και σύγχρονη, προηγμένη επιστήμη και τεχνολογία, δημιουργούμε προϊόντα που βελτιώνουν την υγεία, την ευεξία και την ομορφιά, με φυσικό τρόπο, αποτελεσματικά, ενσωματώνοντάς τα στην καθημερινότητά μας.

Alternate Text