Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Filters
  • Δωρεάν αποστολή στην Ελλάδα πάνω από 30€! free-shipping-icon
  • Αποστολή εντός 24 ωρών! shipping-icon
  • Αποστολή σε όλο τον κόσμο! world-wide-shipping-icon

Η Εταιρεία iNBEVERAGES

Η iNBEVERAGES είναι μια ελληνική εταιρεία που δημιουργήθηκε με όραμα να παράγει ροφήματα που μας κάνουν καλό, με φυσικό τρόπο, εύκολα και αποτελεσματικά. Όπως λέει και το iΝ (intelligent Nutrition - Έξυπνη Διατροφή) στο όνομά μας, δημιουργούμε Έξυπνα Ροφήματα που φέρνουν τις ωφέλιμες ιδιότητες των παραδοσιακών φαρμακευτικών βοτάνων και άλλων φυσικών συστατικών στην καθημερινότητά μας.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής είναι τόσο απαιτητικός, που συχνά παραμελούμε τον εαυτό μας. Στην iNBEVERAGES σκοπός μας είναι να τον φροντίζουμε. Με έναν απλό και απολαυστικό τρόπο, όπως ένα φλιτζάνι καφέ ή τσάι, αναζωογονούμε το σώμα και το πνεύμα μας, κάθε στιγμή. Μέσα από μια μεγάλη συλλογή προϊόντων που μας κάνουν καλό, βοηθάμε τον εαυτό μας να ξαναβρεί την ισορροπία του.

Τα προϊόντα μας έχουν ως βάση φαρμακευτικά βότανα και άλλα φυσικά συστατικά με επιστημονικά αποδεδειγμένες ευεργετικές δράσεις. Τα επιλέγουμε και τα διαχειριζόμαστε προσεκτικά με φυσικό τρόπο. Έχουμε δημιουργήσει τη φιλοσοφία της intelligent Nutrition (Έξυπνης Διατροφής), από το πρώτο ως το τελευταίο στάδιο της παραγωγής μας, συνδυάζοντας παραδόσεις χιλιάδων ετών με επιστημονική γνώση και εξελιγμένη τεχνολογία.

Τα προϊόντα μας αποτελούν μέρος της καθημερινής μας διατροφής. Όπως έλεγε και ο Ιπποκράτης, «Φάρμακό σας ας Γίνει η Τροφή σας και η Τροφή σας, ας Γίνει Φάρμακό σας».
 


ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Στην iNBEVERAGES αξίες μας είναι η καινοτομία και η εξέλιξη.

Οι αξίες αυτές, τις οποίες μοιραζόμαστε με τους μετόχους, τους εργαζόμενους, τους προμηθευτές και τους πελάτες μας, αποτελούν τον οδηγό μας σε κάθε στρατηγική μας απόφαση. Καινοτομούμε συνδυάζοντας γνώση αιώνων με σύγχρονη, προηγμένη επιστήμη και τεχνολογία και εξελίζουμε ροφήματα της καθημερινότητας προσδίδοντάς τους προστιθέμενη αξία που είναι η βελτίωση της υγείας, της ευεξίας ή της ομορφιάς, με φυσικό τρόπο, εύκολα και αποτελεσματικά.