Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 

Στέλνουμε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος και στο εξωτερικό, με courier, με μία σταθερή χρέωση, όσα προϊόντα κι αν περιλάβετε στο πακέτο σας.

Η χρέωση είναι:

  • €2 για όλη την Ελλάδα
  • €11 για την Ευρώπη (και Κύπρο)
    • Προσφορά για την Κύπρο: Για περιορισμένο διάστημα το κόστος αποστολής είναι €4
  • €15 για τον υπόλοιπο κόσμο

 

Σε περιπτώσεις μεγάλου όγκου του πακέτου σας είναι πιθανό να προκύψει επιπλέον κόστος για την αποστολή σας. Σε αυτή την περίπτωση θα προηγηθεί της αποστολής συνεννόηση μαζί σας σχετικά με το επιπλέον κόστος.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

1. Χρεωστική / Πιστωτική Κάρτα
Μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή για την αγορά σας με πιστωτική/χρεωστική κάρτα μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών της Alpha Bank (Alpha E-commerce).  Οι επιλογές μας είναι Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners και Discover.

 

2. Αντικαταβολή (μόνο για την Ελλάδα)
Πληρώστε τη στιγμή της παράδοσης του πακέτου σας με μια μικρή επιπλέον χρέωση του 1,50€.

 

3. Μέσω PayPal
Μπορείτε να πληρώσετε με PayPal είτε έχετε λογαριασμό είτε όχι. Στην περίπτωση που έχετε λογαριασμό αρκεί κατά τη διάρκεια της πληρωμής να επιλέξετε μεταφορά του ποσού από τον λογαριασμό σας. Εάν δεν έχετε λογαριασμό στο PayPal, κατά την πληρωμή μπορείτε να επιλέξετε το ποσό της παραγγελίας σας να πληρωθεί χρεώνοντας την κάρτα σας Visa, Mastercard ή American Express.

 

4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Καταθέστε το ποσό της της παραγγελίας σας στον τραπεζικό λογαριασμό μας:

Τράπεζα: Alpha Bank

Αριθμός λογαριασμού: 147 00 2320 005062

IBAN: GR55 0140 1470 147 00 2320 005062                        

 

Λάβετε υπόψη η παραγγελία σας παραμένει εκκρεμής έως ότου εμφανιστεί το ποσό της στον τραπεζικό λογαριασμό. Μετά από 3 εργάσιμες ημέρες η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα χωρίς κάποια προειδοποίηση, σε περίπτωση που δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά.