Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Filters
  • Δωρεάν αποστολή στην Ελλάδα πάνω από 30€! free-shipping-icon
  • Αποστολή εντός 24 ωρών! shipping-icon
  • Αποστολή σε όλο τον κόσμο! world-wide-shipping-icon

Νέα

Η Inbeverages στο Food Market Show 2020

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020
Alternate Text

Με τη συνεχιζόμενη κρίση του COVID-19, η Inbeverages με το iNTEA συμμετείχε ως εκθέτης στο πρώτο virtual market show για ελληνικά τρόφιμα και ποτά, το Food Market Show.

Η Inbeverages ήταν από τους πρώτους που πήραν μέρος σε αυτήν το virtual event και οι designers εργάστηκαν για τη δημιουργία ενός λειτουργικού e-booth για να αλληλεπιδράσουν με όλους τους επισκέπτες του ηλεκτρονικού περιπτέρου μας.

«Τους τελευταίους μήνες, όλοι έχουμε μάθει κάτι για νέους τρόπους σύνδεσης», δήλωσε ο πρόεδρος της Inbeverages, κ.Γρηγόρης Δούνης. «Αγκαλιάζουμε όλες τις νέες ευκαιρίες που μας δίνονται για να μαθαίνουμε και να υιοθετούμε διαδικτυακές πλατφόρμες που θα συμβαδίζουν με την λειτουργία μιας σύγχρονης επιχείρησης. Η παραγωγή ενός καινοτόμου προϊόντος όπως το iNTEA επιβάλλεται να ακολουθεί και καινοτόμους τρόπους σύνδεσης με τις αγορές του", τόνισε, επίσης.

Το FMS Food Market Show 2020 πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 11 Δεκεμβρίου. 135 εκθέτες συνδέθηκαν με περισσότερους από 3.500 προμηθευτές και παραγωγούς σε ολόκληρη τη βιομηχανία, σε περίπου 2.000 προγραμματισμένες συναντήσεις B2B. Άνθρωποι από περισσότερες από 80 χώρες περιηγήθηκαν στο virtual show, αλληλεπιδρώντας και επικοινωνώντας με πιθανούς συνεργάτες.

Αφήστε το σχόλιό σας