Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Filters
  • Δωρεάν αποστολή στην Ελλάδα πάνω από 30€! free-shipping-icon
  • Αποστολή εντός 24 ωρών! shipping-icon
  • Αποστολή σε όλο τον κόσμο! world-wide-shipping-icon

skin

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Εκτός της αισθητικής, η υγεία του δέρματος είναι απαραίτητη γιατί το δέρμα προσφέρει την πρώτη προστασία ενάντια στις λοιμώξεις. Τα κύρια αίτια της μη ικανοποιητικής υγείας του δέρματος είναι: η μη σωστή διατροφή, η μη επαρκής λήψη νερού, το μολυσμένο περιβάλλον, το άγχος, οι πολλές ώρες εργασίας και ο μη επαρκής ύπνος. Με δεδομένη την αδυναμία περιορισμού αυτών των αιτίων υπάρχει η ανάγκη υποβοήθησης της υγείας του δέρματος με τον εμπλουτισμό της διατροφής μας.

Τα βότανα που σχετίζονται με τη βελτίωση και την προστασία του δέρματος είναι πιο αποτελεσματικά γιατί επενεργούν στοχευμένα σε αυτό. Η Ρεσβερατρόλη, που προέρχεται από το σταφύλι, έχει μία από τις γνωστότερες, αποτελεσματικότερες και επιστημονικά αποδεδειγμένες δράσεις βελτίωσης και προστασίας του δέρματος.

Το τσάι του βουνού συνεισφέρει επίσης στην υγεία του δέρματος  κυρίως με την αντιοξειδωτική του δράση.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ

Το Ελληνικό τσάι του βουνού είναι το δημοφιλέστερο και το πλέον διαδεδομένο Ελληνικό βότανο. Υπάρχουν περίπου 10 είδη με καλύτερο ποιοτικά το είδος Ολύμπου. Το Ελληνικό τσάι του βουνού έχει αντιμικροβιακές, αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές ιδιότητες και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Επίσης, είναι πλούσιο σε σίδηρο.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΤΗΣ INTEA