Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Filters
  • Δωρεάν αποστολή στην Ελλάδα πάνω από 30€! free-shipping-icon
  • Αποστολή εντός 24 ωρών! shipping-icon
  • Αποστολή σε όλο τον κόσμο! world-wide-shipping-icon
Alternate Text

defence

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Οι κυριότερες αιτίες εξασθένησης του ανοσοποιητικού μας συστήματος προέρχονται από: τη μη σωστή διατροφή, το μολυσμένο περιβάλλον, το άγχος, την αύξηση της ηλικίας και την έλλειψη γυμναστικής. Με δεδομένη την αδυναμία περιορισμού αυτών των αιτίων υπάρχει η ανάγκη εμπλουτισμού της διατροφής μας.

Τα βότανα που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα έχει αποδειχθεί ότι είναι πιο αποτελεσματικά και άμεσα γιατί επενεργούν στοχευμένα σε αυτό.

Το βότανο με τη γνωστότερη, αποτελεσματικότερη και επιστημονικά αποδεδειγμένη ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος είναι ο Αστράγαλος. 

Το τσάι του βουνού συνεισφέρει επίσης στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος με την αντιοξειδωτική κυρίως δράση του. 

Alternate Text

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ

Το Ελληνικό τσάι του βουνού είναι το δημοφιλέστερο και το πλέον διαδεδομένο Ελληνικό βότανο. Υπάρχουν περίπου 10 είδη με καλύτερο ποιοτικά το είδος Ολύμπου. Το Ελληνικό τσάι του βουνού έχει αντιμικροβιακές, αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές ιδιότητες και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Επίσης, είναι πλούσιο σε σίδηρο.

Alternate Text

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΤΗΣ INTEA