Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Filters
  • Δωρεάν αποστολή στην Ελλάδα πάνω από 30€! free-shipping-icon
  • Αποστολή εντός 24 ωρών! shipping-icon
  • Αποστολή σε όλο τον κόσμο! world-wide-shipping-icon
Alternate Text

Slim

ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ

Εκτός της αισθητικής υπάρχουν σημαντικοί λόγοι για την επίτευξη και διατήρηση του σωστού σωματικού βάρους: βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας και σωστός ύπνος. Με τον σύγχρονο τρόπο ζωής η επίτευξη και διατήρηση του σωστού σωματικού βάρους είναι ιδιαίτερα δύσκολη λόγω της μη σωστής διατροφής, του άγχους και της έλλειψης άσκησης. Με δεδομένη αυτή τη δυσκολία υπάρχει ανάγκη απώλειας και διατήρησης του σωστού σωματικού βάρους με την υποβοήθηση αύξησης του μεταβολισμού.

Εκτός του καφέ, τα φυσικά συστατικά που αποδεδειγμένα αυξάνουν τον μεταβολισμό είναι ο κουρκουμάς και το μεταλλικό στοιχείο ψευδάργυρος. Η κουρκουμίνη, το βασικό συστατικό του κουρκουμά, διαλύει το λίπος που υπάρχει ήδη στον οργανισμό, παρεμποδίζει την παραγωγή νέου λίπους και αυξάνει τον μεταβολισμό.

Ο ψευδάργυρος ενισχύει την παραγωγή ορμονών που παράγονται στον θυρεοειδή αδένα και ρυθμίζουν τον μεταβολισμό.

Alternate Text

ΚΑΦΕΣ

Η καφεΐνη που υπάρχει στον καφέ βοηθά στην απώλεια βάρους με την αύξηση της μεταβολικής θερμογένεσης, την καταστολή της όρεξης και τη λιποδιαλυτική της δράση.

Τα επιπλέον οφέλη του καφέ για την υγεία είναι: η αντιοξειδωτική του δράση, η μείωση του κινδύνου εμφάνισης του διαβήτη τύπου 2, η προστασία από τη νόσο Αλτσχάιμερ, η μείωση του κινδύνου από τη νόσο του Πάρκινσον, η προστασία του ήπατος, η μείωση των πιθανοτήτων εμφάνισης καρκίνου, η βοήθεια στην καταπολέμηση της κατάθλιψης και η μείωση του κινδύνου καρδιακών παθήσεων.

Alternate Text
Alternate Text

ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ

Η κουρκουμίνη αυξάνει την οξείδωση των λιπαρών οξέων, τα επίπεδα της λιπάσης, και τη δραστικότητα της κινάσης. Η οξείδωση των λιπαρών οξέων και η δράση των ενζύμων λιπάση και κινάση έχουν ως αποτέλεσμα τη διάλυση του λίπους που υπάρχει ήδη στον οργανισμό, την παρεμπόδιση παραγωγής νέου και την αύξηση του μεταβολισμού.

Περισσότερα...

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Alternate Text

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ iNCAFE