Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Filters
  • Δωρεάν αποστολή στην Ελλάδα πάνω από 30€! free-shipping-icon
  • Αποστολή εντός 24 ωρών! shipping-icon
  • Αποστολή σε όλο τον κόσμο! world-wide-shipping-icon

slim

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Εκτός της αισθητικής υπάρχουν σημαντικοί λόγοι για την επίτευξη και διατήρηση του σωστού σωματικού βάρους: βελτίωση της σωματικής υγείας (κυκλοφορικό, αρθρώσεις, κ.ά.), βελτίωση της ψυχικής υγείας, σωστός ύπνος και αύξηση της κινητικότητας. Με τον σύγχρονο τρόπο ζωής η επίτευξη και διατήρηση του σωστού σωματικού βάρους είναι ιδιαίτερα δύσκολη λόγω της μη σωστής διατροφής, του άγχους και της έλλειψης άσκησης. Με δεδομένη αυτή δυσκολία υπάρχει η ανάγκη  απώλειας και διατήρησης του σωστού σωματικού βάρους με την υποβοήθηση αύξησης του μεταβολισμού.

Τα βότανα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά στη μείωση και διατήρηση του σωστού σωματικού βάρους. Ένα βότανο με γνωστή, αποτελεσματική και επιστημονικά αποδεδειγμένη δράση υποβοήθησης μείωσης και διατήρησης του σωματικού βάρους είναι η Κανέλα.

Το τσάι του βουνού συνεισφέρει επίσης στη μείωση και διατήρηση του σωστού σωματικού βάρους κυρίως με την αντιοξειδωτική του δράση η οποία βελτιώνει όλες τις λειτουργίες του οργανισμού.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ

Το Ελληνικό τσάι του βουνού είναι το δημοφιλέστερο και το πλέον διαδεδομένο Ελληνικό βότανο. Υπάρχουν περίπου 10 είδη με καλύτερο ποιοτικά το είδος Ολύμπου. Το Ελληνικό τσάι του βουνού έχει αντιμικροβιακές, αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές ιδιότητες και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Επίσης, είναι πλούσιο σε σίδηρο.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΤΗΣ INTEA