Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Filters
  • Δωρεάν αποστολή στην Ελλάδα πάνω από 30€! free-shipping-icon
  • Αποστολή εντός 24 ωρών! shipping-icon
  • Αποστολή σε όλο τον κόσμο! world-wide-shipping-icon
Alternate Text

Skin

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Τα κύρια αίτια των προβλημάτων αισθητικής και υγείας του δέρματος είναι: η μη σωστή διατροφή, η ανεπαρκής ενυδάτωση, το άγχος, οι πολλές ώρες εργασίας και ο μη επαρκής ύπνος. Με δεδομένη την αδυναμία περιορισμού αυτών των αιτίων υπάρχει ανάγκη υποβοήθησης με τον εμπλουτισμό της διατροφής μας.

Εκτός του καφέ, τα φυσικά συστατικά που αποδεδειγμένα βελτιώνουν την αισθητική και υγεία του δέρματος είναι το κολλαγόνο και το μεταλλικό στοιχείο ψευδάργυρος. Το κολλαγόνο που λαμβάνεται από το στόμα ενεργοποιεί την παραγωγή του φυσικού κολλαγόνου από τον οργανισμό μας και προσφέρει μονιμότερη λύση σε σχέση με το κολλαγόνο που υπάρχει στις κρέμες προσφέροντας βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα.

Ο ψευδάργυρος μεγιστοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου από τον οργανισμό επειδή το μέταλλο αυτό ενεργοποιεί τα ένζυμα που είναι απαραίτητα για τη σύνθεσή του.

Alternate Text

ΚΑΦΕΣ

Η καφεΐνη που υπάρχει στον καφέ βοηθά στη μείωση των ρυτίδων με την αντιοξειδωτική της δράση, την αύξηση της περιφερικής κυκλοφορίας του αίματος και τη λιποδιαλυτική της δράση διαλύοντας το λίπος κάτω από το δέρμα.

Τα επιπλέον οφέλη του καφέ για την υγεία είναι: η αντιοξειδωτική του δράση, η μείωση του κινδύνου εμφάνισης του διαβήτη τύπου 2, η προστασία από τη νόσο Αλτσχάιμερ, η μείωση του κινδύνου από τη νόσο του Πάρκινσον, η προστασία του ήπατος, η μείωση των πιθανοτήτων εμφάνισης καρκίνου, η βοήθεια στην καταπολέμηση της κατάθλιψης και η μείωση του κινδύνου καρδιακών παθήσεων.

Alternate Text
Alternate Text

ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ

Το κολλαγόνο που υπάρχει στις κρέμες δεν μπορεί να διεισδύσει στο εσωτερικό της επιδερμίδας, προσφέρει απλώς μια προσωρινή κάλυψη. Το κολλαγόνο που λαμβάνεται από το στόμα ενεργοποιεί τον οργανισμό να παράξει το «δικό του» κολλαγόνο το οποίο εναποτίθεται με δομημένο τρόπο στο εσωτερικό της επιδερμίδας μειώνοντας τις ρυτίδες.

Περισσότερα...

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Alternate Text

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ iNCAFE