Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Filters
  • Δωρεάν αποστολή στην Ελλάδα πάνω από 30€! free-shipping-icon
  • Αποστολή εντός 24 ωρών! shipping-icon
  • Αποστολή σε όλο τον κόσμο! world-wide-shipping-icon

energy

ΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Στον σύγχρονο τρόπο ζωής η έλλειψη ενέργειας και η κόπωση είναι συχνά φαινόμενα. Οι κυριότερες αιτίες είναι: το άγχος, οι πολλές ώρες εργασίας, ο μη επαρκής ύπνος, η μη σωστή διατροφή και το μολυσμένο περιβάλλον. Με δεδομένη την αδυναμία περιορισμού αυτών των αιτίων υπάρχει η ανάγκη εμπλουτισμού της διατροφής μας. 

Τα βότανα που τονώνουν τον οργανισμό έχει αποδειχθεί ότι είναι πιο αποτελεσματικά. Ένα βότανο με αποτελεσματική και επιστημονικά αποδεδειγμένη τόνωση του οργανισμού είναι η Τσουκνίδα. Η Τσουκνίδα προσδίδει διαρκή και θετική ενέργεια στον οργανισμό, και όχι άμεση αλλά μικρής διάρκειας και αρνητική όπως η καφεΐνη, γιατί ενισχύει το βασικότερο σύστημα του οργανισμού, το αίμα.

Το τσάι του βουνού συνεισφέρει επίσης στην τόνωση οργανισμού κυρίως με την αντιοξειδωτική του δράση αλλά και τις λοιπές ιδιότητές του.  

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ

Το Ελληνικό τσάι του βουνού είναι το δημοφιλέστερο και το πλέον διαδεδομένο Ελληνικό βότανο. Υπάρχουν περίπου 10 είδη με καλύτερο ποιοτικά το είδος Ολύμπου. Το Ελληνικό τσάι του βουνού έχει αντιμικροβιακές, αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές ιδιότητες και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Επίσης, είναι πλούσιο σε σίδηρο.

Τσουκνίδα

Η Tσουκνίδα, πολύ γνωστή στην αρχαία Ελλάδα,  ήταν το πλέον συχνά χρησιμοποιημένο βότανο του Ιπποκράτη. Είναι ένα αυτοφυώς αναπτυσσόμενο φυτό με τέσσερα είδη στην Ελλάδα.

Στα χαρακτηριστικά της είναι ότι τονώνει τον οργανισμό με την αύξηση των ερυθρών αιμοσφαιρίων, την αύξηση της διούρησης και τη μείωση της αρτηριακής πίεσης.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΤΗΣ INTEA