Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Filters
  • Δωρεάν αποστολή στην Ελλάδα πάνω από 30€! free-shipping-icon
  • Αποστολή εντός 24 ωρών! shipping-icon
  • Αποστολή σε όλο τον κόσμο! world-wide-shipping-icon

Ιστολόγιο

Τσάϊ στην εγκυμοσύνη: Επιτρέπεται ή όχι;

Τσάϊ στην εγκυμοσύνη: Επιτρέπεται ή όχι;

Ένα από τα πιο αγαπημένα ροφήματα των γυναικών είναι το τσάι, είτε ζεστό είτε κρύο. Ωστόσο, όλες οι γυναίκες που ζουν τη μαγική περίοδο της εγκυμοσύνης έχουν αναρωτηθεί εάν μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους ρόφημα.

Δικαίως, οι εγκυμονούσες αποφεύγουν αρκετά από τα συνήθη ροφήματα, όπως ο καφές αλλά και το κοινό τσάι, λόγω της καφεΐνης που περιέχεται σε αυτά. Οι περισσότερες ποικιλίες του τσαγιού περιέχουν καφεΐνη, ουσία απαγορευτική για τον οργανισμό την περίοδο της εγκυμοσύνης,. Πλήθος ερευνών και διεθνείς οργανισμοί κατέληξαν στη σύσταση για γυναίκες που σκοπεύουν να κυοφορήσουν ή βρίσκονται σε κατάσταση εγκυμοσύνης, να αποφεύγουν να πίνουν καφέ.

Βέβαια, αρκετές γυναίκες προτιμούν να προσέξουν ακόμα περισσότερο βγάζοντας από την καθημερινότητά τους οποιοδήποτε ρόφημα εμπεριέχει καφεΐνη όπως το κοινό μαύρο ή πράσινο τσάι, σοκολάτα, κακάο, κ.λπ.

 

Εδώ έρχεται ως επιλογή το τσάι του βουνού. Η συγκεκριμένη ποικιλία τσαγιού και ακόμα περισσότερο αυτή του Ολύμπου (η ποικιλία Sideritis Scardica δηλαδή) είναι από αυτές που δεν περιέχουν καφεΐνη!

Το iNTEA έρχεται να συνδυάσει το αυθεντικό τσάι του βουνού Ολύμπου με βότανα που όχι μόνο είναι ασφαλή για τις υποψήφιες μαμάδες, αλλά και παρέχουν επιπλέον ευεργετικά στοιχεία.

Το iNTEA Relax, για παράδειγμα, περιέχει μελισσόχορτο που είναι από τα λίγα βότανα που επιτρέπεται να καταναλώσει μια γυναίκα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Εκτός από την αγχολυτική του δράση, ενυδατώνει επαρκώς και τον οργανισμό της.

Απόκτησέ το εδώ

Το iNTEA Energy, που περιέχει τσουκνίδα, είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά μέσα για την αντιμετώπιση των γυναικολογικών ασθενειών ή προβλημάτων (από την περίοδο μέχρι τις αιμορραγίες μετά τον τοκετό). Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης η τσουκνίδα τονώνει τον οργανισμό μέσω της αύξησης των ερυθρών αιμοσφαιρίων και συνεπώς ενισχύει το έμβρυο. Στις θηλάζουσες μητέρες προωθεί την παραγωγή γάλακτος. Είναι επίσης ιδιαίτερα διουριτική και συμβάλλει στην τόνωση των νεφρών γι’ αυτό και βοηθάει τους καταπονημένους νεφρούς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. 

Απόκτησέ το εδώ

To iNTEA Slim, που περιέχει κανέλα, βοηθά στη διαχείριση του διαβήτη κύησης, μειώνει την αρτηριαρκή πίεση και βοηθά στη θεραπεία της ναυτίας.

Απόκτησέ το εδώ

 

Στον τομέα της ενίσχυσης του ανοσοποιητικού, τα αντισώματα που αναπτύσσει η έγκυος είναι ήδη αυξημένα. Το iNTEA Defence έρχεται να ενδυναμώσει κι άλλο το ανοσοποιητικό, καθώς περιέχει το εκχύλισμα Αστράγαλου.

Απόκτησέ το εδώ

 

Το iNTEA περιέχει τα βότανα, εκτός του τσαγιού, σε μορφή υδατικών εκχυλισμάτων και συνεπώς στην καθαρότερη μορφή τους περιέχοντας μόνο τα ωφέλιμα θρεπτικά συστατικά.

Αφήστε το σχόλιό σας